Adatvédelmi tájékoztató

Hatályos: 2015. november 10-től visszavonásig

A Nők a topon weboldal üzemeltetője: C. Szabó Helga egyéni vállalkozó (Székhely: 1076 Budapest, Szinva utca 4, adószám: 66517713-1-42, email: helga@nokatopon.hu) a továbbiakban az adatkezelő.

A Nők a topon weboldalon kezdeményezett feliratkozás, megrendelés, illetve tanfolyamra jelentkezés egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelentik. Azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását adja a cég adatbázisába való felvételhez, illetve az elektronikus levelek fogadásához, melyek a Nők a Topon weboldalról érkezhetnek, és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak.

Mint adatkezelő a feliratkozáskor, megrendeléskor, illetve tanfolyama jelentkezéskor megadott adatokat az érvényes adatokat megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szólót, valamint az 1998. éve VI. törvényt az egyének védelméről és a személyes adatok gépi feldolgozásáról szólót. A feliratkozás bármikor megszüntethető, a leiratkozó linkre kattintva, amely megtalálható minden Nők a topon hírlevél legalsó sorában.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-90910/2015.